LA NOSTRA ESCOLA

La nostra escola d'educació infantil i primària està ubicada a l’entrada del poble de Campredó, enmig d’un entorn natural immillorable, amb els Ports i el riu Ebre com a autèntics protagonistes i el Delta i les seves platges a poc més de 15 km.

Formem part de la Zer Mestral la qual a més a més inclou les escoles Divina Pastora, de Vinallop, i l'escola els Lligallos del Lligallo.


dimarts, 18 de febrer del 2014

L'Escola Port Rodó guanyadora del 2n Concurs de Pessebres i Diorames



El passat dissabte, 15 de febrer de 2014, a les 18:00h, el director de l’escola, el senyor Carlos Blanch, va anar a recollir el 1r premi en categoria escolar que vam aconseguir en el 2n Concurs de Pessebres i Diorames, organitzat per l’Associació Pessebristes de Tortosa i Terres de l’Ebre.
L’acte es va celebrar a la sala on es va dur a terme una magnífica exposició de diorames durant tot el Nadal. El premi aconseguit ha estat una reproducció de la figura de “Les Lluquetes” de Tortosa (1864 / 1936) i un diploma per a cada grup/clase.
El president de l’AMPA, el senyor Emigdi Subirats, la regidora d’ensenyament i cultura de l’EMD de Campredó, la senyora Cinta March i el president/alcalde de l’EMD de Campredó, el senyor Joan Sanahuja, van acompanyar al nostre director a recollir el premi, on fins i tot el senyor Joan Sanahuja va dirigir unes paraules a tots els assistents. El senyor Enrique Domènech, a qui estem molt agraïts, també va acompanyar-nos.
I avui dimarts, 18 de febrer de 2014, el nostre mestre de plàstica, el senyor Sandro Estan, i el senyor Germán Machí, a qui també li estem molt agraïts, han fet l’entrega dels premis al nostre alumnat.
Aquí podeu veure unes imatges de tot plegat.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada