LA NOSTRA ESCOLA

La nostra escola d'educació infantil i primària està ubicada a l’entrada del poble de Campredó, enmig d’un entorn natural immillorable, amb els Ports i el riu Ebre com a autèntics protagonistes i el Delta i les seves platges a poc més de 15 km.

Formem part de la Zer Mestral la qual a més a més inclou les escoles Divina Pastora, de Vinallop, i l'escola els Lligallos del Lligallo.


AMPA

DIMECRES, 16 D'ABRIL DE 2014
La Maria i el Cesc van fer anys durant el mes de març i ho van celebrar al menjador de l'escola.DIMECRES, 26 DE FEBRER DE 2014
 Aquests són els nens que han fet anys durant aquest mes de febrer. 

MOLTES FELICITATS! DIMECRES, 18 DE DESEMBRE DE 2013
Aquest mes de desembre, al menjador hem celebrat els aniversaris de l'alumnat que ha fet anys durant aquest mes.
 PER MOLTS ANYS!!

DIMECRES, 4 DE DESEMBRE DE 2013
El divendres, 29 de novembre de 2013, al menjador vam celebrar els aniversaris de l'alumnat que ha fet anys durant el mes de novembre.

PER MOLTS ANYS!!

  
DILLUNS, 22 DE JULIOL DE 2013
Benvolguts pares i mares,
 
Des de l'AMPA us comuniquem que tots els alumnes que s'han adherit al projecte de reutilització de llibres hauran de tenir la quota de l'AMPA del curs 2013-14 al dia. Hem cregut oportú que el mateix dia que es recolliran els llibres, divendres 6 de setembre de 10 a 11, feu efectiu el pagament dels 25 euros en concepte de dipòsit, tal com vam acordar, i els 20 euros corresponents a la quota de l'AMPA. Se us farà lliurament, òbviament, del rebut corresponent.
 
Moltes gràcies,
 
Atentament,
AMPA Port rodó


DIMARTS, 11 DE JUNY DE 2013
Aquest dissabte a la nostra escola va tenir lloc la festa de fi de curs organitzada per la nostra estimada AMPA. Ja feia dies que els seus membres treballaven per deixar-ho tot a punt i durant el dissabte van acabar d'enllestir els darrers preparatius. I vam tenir sort, finalment no va ploure!! Des de les 16 hores i fins les 20 hores aproximadament la nostra comunitat educativa va poder gaudir d'un conjunt d'activitats que van acabar amb un fantàstic berenar que vam compartir tothom. Aquestes activitats van ser: exhibició de patinatge, de judo, de timbal i gralla i una petita representació teatral amb anglès, totes elles preparades com a clausura de les activitats extraescolars que ha disposat el centre al llarg de tot el curs. a més a més, l'alumnat tenia l'opció de xalar saltant al castell inflable que en tot moment estava a la seva disposició. Sense cap dubte aquest festival va ser un èxit i que va tenir un moment molt especial i emotiu per a un sector del nostre alumnat i per al nostre professorat i és que al voltant de les 18 hores es va dur a terme un acte de graduació per celebrar la promoció de l'alumnat de P5 i de l'alumnat de 6è, aquests darrers acomiadant-se de l'escola per seguir formant-se a l'etapa de secundària. Aquest alumnat vestit amb toga i birret va ser obsequiat amb una orla després d'escoltar unes breus paraules del nostre director que en nom de tot el claustre va felicitar-los i desitjar-los sort per al seu futur. Posteriorment va ser l'alumnat de 6è qui ens va deleitar amb un discurs molt emotiu d'agraïment i acomiadament. Finalment van ser el nostre president de l'AMPA i el nostre alcalde els que van concloure un acte també amb unes emotives paraules.
Gràcies a tothom i molt especialment a l'AMPA per organitzar una festa tan bonica i especial com aquesta. 

El claustre 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada