LA NOSTRA ESCOLA

La nostra escola d'educació infantil i primària està ubicada a l’entrada del poble de Campredó, enmig d’un entorn natural immillorable, amb els Ports i el riu Ebre com a autèntics protagonistes i el Delta i les seves platges a poc més de 15 km.

Formem part de la Zer Mestral la qual a més a més inclou les escoles Divina Pastora, de Vinallop, i l'escola els Lligallos del Lligallo.


dijous, 6 de febrer del 2014

30 de Gener, dia de la Pau

El passat dijous, 30 de gener de 2014, a l’escola vam celebrar el dia de la Pau en una jornada plena d’activitats molt diverses de caire cultural, artístic i educatiu, la majoria de les quals pretenien la convivència entre el nostre alumnat i els diferents sectors de la nostra comunitat educativa: professorat, famílies, EMD, AMPA i altres entitats de l’entorn. Totes elles fonamentades en els valors de l’esforç, del treball en equip, de la solidaritat, del companyerisme i del respecte entre les persones; valors que formen part de la identitat de la nostra escola i de la nostra tasca docent diària.
Durant el matí, des de les 9:00 h i fins a les 11:00 h aproximadament, el nostre alumnat va estar realitzant murals de diferents temàtiques relacionades en la Pau. Posteriorment vam celebrar un concurs de dibuix que va consistir en dibuixar un campanar, a l’espera que el/a guanyador/a de cada cicle pugui publicar-se en l’edició de l’aniversari del Campanar, prèvia autorització familiar.

Algunes d'aquestes activitats les poden veure als diferents apartats dedicats a cada cicle.


A les 11:30 h, ja després de l’esbarjo, vam reunir-nos tothom al hall de l’escola per tal de llegir en veu alta les redaccions guanyadores de cada curs i que presentem al premi Sambori. 

Acte seguit i com a cloenda de les activitats del matí tot l’alumnat va poder gaudir de la música i va poder compartir i interpretar diferents cançons relacionades amb la Pau. Cada cicle en va interpretar una, a més d’interpretar-ne una altra tota l’escola junts.










Des de les 13:00 h i fins les 15:00 h vam celebrar un dinar de germanor en el qual alumnes, metres, famílies i EMD vam compartir una estona molt agradable i vam col·laborar amb la nostra estimada AMPA, molts membres de la qual també hi van assistir. La senyora Cinta March, regidora d’Ensenyament i Cultura i el senyor Joan Sanahuja, president/alcalde de l’EMD de Campredó, com ja va sent habitual també van col·laborar i acompanyar-nos. Vora unes 60 persones vam compartir taula i vam gaudir de les delícies cuinades per les nostres estimades cuineres, la senyora Mariola i la senyora Reyes, a part dels deliciosos postres que algunes iaies van elaborar a casa i que van donar un toquet molt dolcet al dinar. GRÀCIES!

 I a les 15:00 h, desafiant al vendaval que va afectar-nos durant el dia, moltes famílies esperaven a la porta carregades de planter i eines de jardineria per treballar la terra. I tothom, alumnat, professorat, famílies, AMPA i EMD vam treballar en equip per plantar diferents flors, productes d’horta, alguns arbres, etc. Va ser fantàstic!

A partir de les 16:15h, vam organitzar un concurs de dibuix on l'alumnat amb les seves respectives famílies, van plasmar les experièncis viscudes. El senyor Eduardo (iaio de Martí i Damià), ens va ensenyar com fer un esboç de dibuix de jardineria. Els guanyadors (ens ha costat molt escollir-los), els podeu trobar als diferents blocs de cicle.

Enhorabona a tots per la gran diada viscuda !!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada