LA NOSTRA ESCOLA

La nostra escola d'educació infantil i primària està ubicada a l’entrada del poble de Campredó, enmig d’un entorn natural immillorable, amb els Ports i el riu Ebre com a autèntics protagonistes i el Delta i les seves platges a poc més de 15 km.

Formem part de la Zer Mestral la qual a més a més inclou les escoles Divina Pastora, de Vinallop, i l'escola els Lligallos del Lligallo.


dilluns, 24 de febrer del 2014

GRAVACIÓ CANAL T.E.


El passat divendres, 21 de febrer de 2013, la senyora Clara Tena, periodista de Canal TE, durant el matí va visitar la nostra escola per gravar un parell de programes per a la televisió. Un farà cap a la xarxa de televisions locals d’arreu de Catalunya i l’altre serà emès per Canal TE, suposem que el proper divendres, però resta per confirmar.
L’alumnat de cicle mitjà va ser el protagonista, ja que aquests programes formen part del seu projecte de sostenibilitat i medi ambient, però hi va participar tot l’alumnat del centre, exceptuant 6è, que estaven fent una  visita a l’IES Joanquin Bau, de Tortosa. I és que al final aquest projecte és d’escola i com ja sabeu, ens presentem al Premi Federico Mayor Zaragoza.
El format de tot plegat esperem poder-lo  gaudir properament. Ja ens va avançar la periodista que tindria un format de noticiari.
Ara toca esperar al proper divendres, 28 de febrer de 2014, dia en el qual com ja saben l’Escola Port Rodó serà la protagonista al plató de Canal TE, un referent televisiu a les nostres terres, per participar en directe al programa Plaça Major. Ja us vam enviar un correu a tothom. Us esperem eh!
En definitiva, vam viure una experiència fantàstica.
Gràcies a tothom.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada