LA NOSTRA ESCOLA

La nostra escola d'educació infantil i primària està ubicada a l’entrada del poble de Campredó, enmig d’un entorn natural immillorable, amb els Ports i el riu Ebre com a autèntics protagonistes i el Delta i les seves platges a poc més de 15 km.

Formem part de la Zer Mestral la qual a més a més inclou les escoles Divina Pastora, de Vinallop, i l'escola els Lligallos del Lligallo.


Projecte: "VIVIM LA NATURA"

DIMARTS, 2 D'ABRIL DE 2013

El passat 22 de març a la tarda els grans de l'escola van plantar enciams, rabens, carabasseres i gira-sols a l'hortet. DIMECRES, 20 DE MARÇ DE 2013

COLLITA DE FAVES I PÈSOLS

Avui tot l’alumnat de l’escola ha participat en una gran collita de faves i pèsols. Els padrins i padrines de lectura han ensenyat als seus fillols i a les seves filloles com es cullen i com es pelen. Un cop llevada la tavella que envolta la llavor els han ensenyat el seu interior i han pogut observar com els pèsols i les faves han crescut fins a tenir la mida adequada per poder cuinar-les. Finalment les hi hem entregat a la senyora Rosario i la senyora Mariola perquè ens preparin un plat especial per al proper dinar de germanor que celebrarem amb tots vostès el proper divendres, 22 de març, per tancar el segon trimestre.   DIJOUS, 31 DE GENER DE 2013

PLANTADA DE TRUANES
Seguint el guió establert per al dia de la Pau, ahir per la tarda tot l'alumnat del nostre centre va aportar el seu granet de sorra i el seu esforç per a plantar 6 truanes que han de formar part del nostre projecte "Vivim la natura". Aquest arbres han estat aportació de l'EMD als quals donem les gràcies. 


DILLUNS, 14 DE GENER DE 2013

COLLITA D'ENCIAMS

El divendres passat, dia 11 de gener de 2013, l'alumnat de cicle superior vam fer la primera collita d'enciams del nostre hortet. Els vam tallar i els vam portar al menjador de l'escola perquè Mariola i Rosario puguin fer una bona amanida per als alumnes que es queden a dinar a l'escola.DIMECRES, 10 D'OCTUBRE DE 2012

PLANTADA AMB LES FAMÍLIES


Aquest dimecres 10 d’octubre de 2012, durant la tarda hem obert l’escola a totes les famílies per tal de celebrar una gran plantada i començar el nostre projecte interdisciplinari Vivim la natura.
A les 15:00 hores hem fet una petita xerrada per planificar la tarda i per organitzar-ne les tasques a fer. Posteriorment l’alumnat d’Educació Primària i les seves famílies respectives començaven a donar vida als parterres i al nostre hort, plantant tot allò que altruïstament la gent ens ha anat aportant al llarg dels darrers dies i l’alumnat d’Educació Infantil , també amb les seves famílies gaudien i aprenien de l’activitat Els fruits de la tardor, en la qual han conegut, han gaudit i han experimentat amb els mateixos i amb els productes que se’n deriven d’ells. Més tard aquests/es també han participat de la plantada. A les 17:00 hores fèiem un agraïment a tothom i donàvem l’acte per tancat amb el compromís dels nostres agents verds, tot l’alumnat, de tenir cura de les plantes, del seu manteniment i creixement i de totes les necessitats que se’n derivin.
Durant aquest acte tant formatiu com emotiu, hem tingut el privilegi de rebre la visita del director dels Serveis Territorials a les Terres de l’Ebre del Departament d’Ensenyament, senyor Toni Martí, acompanyat dels inspectors del Departament d’Ensenyament, senyora Cinta Morriones i senyor Josep Lluís Torres, i del president de l’EMD, senyor Joan Sanahuja, acompanyat de la regidora de Cultura i Ensenyament, senyora Cinta March.
Els donem gràcies a tothom i esperem construir aquest projecte amb la seva col·laboració.
Per últim agraïm a palets Diego la seva aportació de palets per a fer els parterres.

Cordialment,


Carlos Blanch
Director de l’escola Port RodóCap comentari: