LA NOSTRA ESCOLA

La nostra escola d'educació infantil i primària està ubicada a l’entrada del poble de Campredó, enmig d’un entorn natural immillorable, amb els Ports i el riu Ebre com a autèntics protagonistes i el Delta i les seves platges a poc més de 15 km.

Formem part de la Zer Mestral la qual a més a més inclou les escoles Divina Pastora, de Vinallop, i l'escola els Lligallos del Lligallo.


dimarts, 29 d’abril del 2014

L’escriptora Francesca Aliern visita la nostra escola

El passat dijous 24 d’abril vam tenir l’orgull i privilegi de rebre la visita de la Sra. Francesca Aliern, un dels referents literaris de les nostres terres. Amb ella vam compartir una tarda d’emocions i sentiments relacionats amb el món de l’escriptura i la lectura fent una comparativa entre la realitat social actual i la de la seva època. Malgrat ser una escriptora de llibres per a adults, la Sra. Francesca va ser capaç de captivar al nostre alumnat parlant i debatent sobre personatges famosos de còmics, de literatura infantil i també a través d’explicar-nos la seva història com a escriptora i com va viure aquest capítol al llarg de la seva infància.

El Sr. Emigdi Subirats, president de la nostra AMPA, gràcies a la qual vam rebre la visita d’aquesta escriptora,  va ser l’encarregat de conduir un acte literari que va tancar la celebració del St. Jordi a la nostra escola. 

Moltes gràcies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada