LA NOSTRA ESCOLA

La nostra escola d'educació infantil i primària està ubicada a l’entrada del poble de Campredó, enmig d’un entorn natural immillorable, amb els Ports i el riu Ebre com a autèntics protagonistes i el Delta i les seves platges a poc més de 15 km.

Formem part de la Zer Mestral la qual a més a més inclou les escoles Divina Pastora, de Vinallop, i l'escola els Lligallos del Lligallo.


dimarts, 29 d’abril del 2014

Dia Mundial de l'Activitat Física

Des de l’any 2002 la Organització Mundial de la Salut mitjançant resolució oficial “insta els Estats Membres a celebrar anualment un dia ‘Move for Health’ (Per la teva salut, mou-te) per promoure l’activitat física com a element fonamental de salut i benestar”.
El missatge principal a transmetre és: Acumuleu 30 minuts d’activitat física moderada cada dia!
La proposta de l’OMS prové d’una iniciativa anterior de gran èxit local i mundial de la organització brasilera Agita Sao Paulo i la xarxa AgitaMundo que aconsegueix, any rera any, aglutinar al voltant d’uns 5.400.000 participants en uns 2.500 esdeveniments per tot el món.
El passat 9, 10 i 11 d'abril la ZER Mestral hi participà organitzant diferents activitats. Per una banda s'encoratjava les famílies perquè acompanyessin els seus fills a l'escola caminant o amb bicicleta. A l'escola després del patí vam organitzar una gimcana d'activitats en la que hi va participar tot l'alumnat des de P3 fins a 6è.  
La següent infografia mostra un resum del total de moviment comptabilitzat.


Paral·lelament es va aprofitar per fer la tradicional "The Easter Egg Hunter". Tradició anglosaxona que es celebra a Pasqua en la que s'han de trobar ous de xocolata amagats pel pati de l'escola. Prèviament a l'activitat es van fer danses al hall de l'escola.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada