LA NOSTRA ESCOLA

La nostra escola d'educació infantil i primària està ubicada a l’entrada del poble de Campredó, enmig d’un entorn natural immillorable, amb els Ports i el riu Ebre com a autèntics protagonistes i el Delta i les seves platges a poc més de 15 km.

Formem part de la Zer Mestral la qual a més a més inclou les escoles Divina Pastora, de Vinallop, i l'escola els Lligallos del Lligallo.


divendres, 19 d’abril del 2013

IX CERTAMEN NACIONAL INFANTIL I JUVENIL DE LECTURA EN VEU ALTA

Dimecres a la tarda a l'escola vam organitzar un concurs de lectura en veu alta amb l'alumnat de cicle mitjà i cicle superior per tal de seleccionar a l'alumne/a que representarà a la nostra escola en el IX Certamen Nacional Infantil i Juvenil de Lectura en Veu Alta que es celebrarà el proper dia 10 de maig de 2013 a la sala d'actes dels Serveis Territorials de les Terres de l'Ebre.
El jurat format per mestres de l'escola va fer llegir a cada nen/a de 3r, 4t, 5è i 6è dos poemes del llibre que es llegirà al concurs. Després d'escoltar a cada un/a d'ells/es en van seleccionar 6 de cada cicle i aquests/es van tornar a llegir un altre poema davant de tot l'alumnat i del jurat de cicle mitjà i cicle superior. D'aquests 6 classificats en van escollir 3. Només el primer de cada cicle és el que podrà participar en el concurs del dia 10 de maig com a representant de l'escola. El 2n i 3r classificat/da estaran de reserva per si aquell dia el nen/a seleccionat/da no pogués anar-hi.

Les finalistes de la nostra escola són:

De cicle mitjà Àngela March Forés (4t).
De cicle superior Carla Castels Homedes (6è).


 
En 2n lloc van quedar Anna Lucero Ponce de 4t i Rosa Subirats Aguiló de 6è.




 Classificats en 3r lloc Maria Daudén Balagué de 3r i Marc Sorribes Mulet de 5è.


El dia del certamen les finalistes aniran acompanyades del mestre Josep Ferré i també podran anar-hi el pare o la mare de cadascuna d'elles.

ENHORABONA!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada