LA NOSTRA ESCOLA

La nostra escola d'educació infantil i primària està ubicada a l’entrada del poble de Campredó, enmig d’un entorn natural immillorable, amb els Ports i el riu Ebre com a autèntics protagonistes i el Delta i les seves platges a poc més de 15 km.

Formem part de la Zer Mestral la qual a més a més inclou les escoles Divina Pastora, de Vinallop, i l'escola els Lligallos del Lligallo.


dimecres, 24 d’abril del 2013

ENTREGA DE PREMIS CONCURS ENDEVINALLES

Ahir a la tarda els alumnes Arnau Dellà Caballé de P5 i Pau Esquerré Castells de 5è van rebre un premi a la Biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa després d'haver estat seleccionats per la presentació d'uns punts de llibre dissenyats per ells mateixos, els quals consistien en redactar una endevinalla en anglès i il·lustrar-la. Aquesta activitat es va fer a l'escola i va estar dirigida per la mestra Tere d'anglès.
L'alcalde de Tortosa, el Sr. Ferran Bel i el regidor de cultura el Sr. Joaquin Del Pino van fer entrega dels obsequis als guanyadors. Els premis van ser llibres de lectura, entrades per al teatre i per al museu. A més a més, l'escola també va ser obsequiada amb un lot de llibres per a la biblioteca del centre.
Estem molt contents i satisfets del treball que fa el nostre professorat i alumnat delc entre i agraïm que se'ls reconegui l'esforç i el treball ben fet.


1 comentari: