LA NOSTRA ESCOLA

La nostra escola d'educació infantil i primària està ubicada a l’entrada del poble de Campredó, enmig d’un entorn natural immillorable, amb els Ports i el riu Ebre com a autèntics protagonistes i el Delta i les seves platges a poc més de 15 km.

Formem part de la Zer Mestral la qual a més a més inclou les escoles Divina Pastora, de Vinallop, i l'escola els Lligallos del Lligallo.


dilluns, 4 de març del 2013

PREMI SAMBORI

El passat dissabte, dia 2 de març, a la llar de jubilats de la localitat de l'Aldea es va celebrar el lliurament del premi Sambori organitzat per Òmnium Cultural en el que han partcipat 18 escoles i 1000 alumnes de les Terres de l'Ebre.
El nostre alumne de 2n de primària, Martí Grau Gas, va ser mereixedor del premi de redacció Sambori en la seva categoria: cicle inicial.
A la cerimònia van estar presents el Sr. Toni Martí, director dels Serveis Territorials d'Ensenyament a les Terres de l'Ebre, el Sr. Dani Andreu, alcalde de l'Aldea, la Sra. Dolors Queral, presidenta d'Òmnium Cultural a les Terres de l'Ebre i el Sr. Jordi Duran,president del Consorci de Normalització Lingüística a les
Terres de l'Ebre.
La cerimònia va estar força emotiva amb la conseqüent alegria dels premiats, pares i mares, tutors i tutores i demés participants.

                                                              FELICITATS MARTÍ !!


1 comentari: