LA NOSTRA ESCOLA

La nostra escola d'educació infantil i primària està ubicada a l’entrada del poble de Campredó, enmig d’un entorn natural immillorable, amb els Ports i el riu Ebre com a autèntics protagonistes i el Delta i les seves platges a poc més de 15 km.

Formem part de la Zer Mestral la qual a més a més inclou les escoles Divina Pastora, de Vinallop, i l'escola els Lligallos del Lligallo.


dimecres, 20 de març del 2013

11è CONCURS DE DIBUIX

L'alumnat de primària de la nostra escola ha participat en l'11è concurs de dibuix de la Setmana Santa que realitza l'agrupació de Confraries de Setmana Santa de Tortosa.

Avui ens han comunicat que els finalistes són:
De cicle inicial: Ion Gauxachs, Alejandro Castells, Jaume Daudén i Josep Ayora.
De cicle mitjà: Paula Marsà, Àlex Tomàs, Ricard Abella i Sandra  Portilla.
De cicle superior: Kevin Espinosa, Pau Esquerré i Carla Castells.

A més l'alumna de 5è Nataly Portilla ha estat finalista i guanyadora del 3r premi.

Demà dijous 21 de març de 2013 a les 19 hores tindrà lloc l'entrega de premis al centre d'interpretació de Setmana Santa de Tortosa. A tots els finalistes se'ls lliurarà un diploma i a la guanyadora del 3r premi se li farà entrega d'un obsequi. 
La mestra de religió, Cinta, els acompanyarà a recollir el premi. Qui vulgui anar ens trobarem a la porta principal de la biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa a les 18.45 hores. A aquells que no puguin assistir els recollirà el diploma la mestra Cinta. 

Volem felicitar a tot l'alumnat pel seu treball!

Aquí teniu els dibuixos dels finalistes de l'escola.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada