LA NOSTRA ESCOLA

La nostra escola d'educació infantil i primària està ubicada a l’entrada del poble de Campredó, enmig d’un entorn natural immillorable, amb els Ports i el riu Ebre com a autèntics protagonistes i el Delta i les seves platges a poc més de 15 km.

Formem part de la Zer Mestral la qual a més a més inclou les escoles Divina Pastora, de Vinallop, i l'escola els Lligallos del Lligallo.


dimecres, 12 de novembre del 2014

XERRADA INTERNET SEGURA

El passat dimecres, 29 d’octubre de 2014, el senyor Carlos Gracià, mosso d'esquadra, va realitzar dues xerrades al centre amb títol Internet segura per a la protecció del menor, una adreçada a l’alumnat de cicle superior i l’altra a les famílies i al professorat. Aquestes xerrades formatives van donar continuïtat a les del curs anterior i enguany es van centrar en l’ús segur de les xarxes socials i en el seu marc legal. A part es van donar a les famílies nombrosos consells i recomanacions per tal de poder tutelar als menors en l’ús de les esmentades xarxes i de totes les eines que aquestes ofereixen. Agraïm aquestes xerrades tant formatives i també la participació de tothom.

 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada