LA NOSTRA ESCOLA

La nostra escola d'educació infantil i primària està ubicada a l’entrada del poble de Campredó, enmig d’un entorn natural immillorable, amb els Ports i el riu Ebre com a autèntics protagonistes i el Delta i les seves platges a poc més de 15 km.

Formem part de la Zer Mestral la qual a més a més inclou les escoles Divina Pastora, de Vinallop, i l'escola els Lligallos del Lligallo.


dijous, 27 de març del 2014

MONA DE XOCOLATA

Aquesta setmana hem estat elaborant una mona de Pasqua gegant de 10 kg de xocolata aproximadament. Aquesta activitat, gentilesa del Forn Gisbert i de l’AMPA, l’han protagonitzada l’alumnat d’educació infantil, cicle inicial i cicle mitjà d’educació primària. Una activitat que ha estat dirigida magistralment pel senyor Joan Gisbert i que ha esdevingut un èxit. Aquí podeu gaudir de fotografies que resumeixen tot el procés.  Us recordem que la sortejarem el dia 3 d’abril a l’hora del pati i que farem públic el resultat a través del bloc i l’agenda. La quantitat recollida l’AMPA la invertirà en reduir les despeses del viatge a Barcelona per visitar el Museu de la xocolata. Totes aquestes activitats formen part del projecte interdisciplinari que estem treballant enguany entorn al món de la xocolata.












Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada