LA NOSTRA ESCOLA

La nostra escola d'educació infantil i primària està ubicada a l’entrada del poble de Campredó, enmig d’un entorn natural immillorable, amb els Ports i el riu Ebre com a autèntics protagonistes i el Delta i les seves platges a poc més de 15 km.

Formem part de la Zer Mestral la qual a més a més inclou les escoles Divina Pastora, de Vinallop, i l'escola els Lligallos del Lligallo.


divendres, 17 de gener del 2014

TALLER SOBRE HÀBITS I TÈCNIQUES D'ESTUDI


El dimecres, 15 de gener de 2014, vam realitzar un taller adreçat a les famílies sobre hàbits i tècniquesd’estudi  amb els següents objectius:
·       Lliurar informació a les famílies que ens permetin coordinar el seguiment de les tasques escolars amb el treball de les mateixes a casa. Millorar, per tant,  la coordinació entre escola i familia.
·       Obrir l’escola a l’entorn i així donar l’oportunitat de participar a tota la comunitat educativa.
En aquest blog disposen del contingut del taller i unes imatges representatives de la gran afluència de membres de la nostra comunitat educativa que va tenir. Fins i tot van assistir famílies i professorat de l’escola Divina Pastora de Vinallop.
Aquest taller el va preparar tot el claustre i van ser el director i el tutor del 2n nivell de cicle superior els encarregats de dur-lo a terme.
Els agraïm la seva participació i restem a la seva disposició.

Atentament,
El claustre



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada