LA NOSTRA ESCOLA

La nostra escola d'educació infantil i primària està ubicada a l’entrada del poble de Campredó, enmig d’un entorn natural immillorable, amb els Ports i el riu Ebre com a autèntics protagonistes i el Delta i les seves platges a poc més de 15 km.

Formem part de la Zer Mestral la qual a més a més inclou les escoles Divina Pastora, de Vinallop, i l'escola els Lligallos del Lligallo.


dilluns, 16 de desembre del 2013


Els recordem que aquest dimecres, 18 de desembre de 2013 a les 19 hores celebrarem el Festival de Nadal al Casal del poble. Els demanem que a les 18.45h els seus fills i filles estiguin allí vestits amb la indumentària corresponent (no es canviaran de roba). Allí els estarà esperant el tutor/a el/la qual es farà càrrec d’ells fins que acabi el festival. Tots vostès podran accedir a la sala a partir de la mateixa hora.

Aprofitem per recordar-los que les classes acaben el dia 20 de desembre de 2013 a les 13 hores i aquest dia es lliurarà a tot l'alumnat els informes d'avaluació del 1r trimestre. Aquest dia hi haurà servei de menjador fins les 15 hores.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada