LA NOSTRA ESCOLA

La nostra escola d'educació infantil i primària està ubicada a l’entrada del poble de Campredó, enmig d’un entorn natural immillorable, amb els Ports i el riu Ebre com a autèntics protagonistes i el Delta i les seves platges a poc més de 15 km.

Formem part de la Zer Mestral la qual a més a més inclou les escoles Divina Pastora, de Vinallop, i l'escola els Lligallos del Lligallo.


divendres, 25 d’octubre del 2013

CASTANYADA 2013





Benvolgudes famílies,
Ara que per fi arriba el temps de les castanyes i els panellets és moment de celebrar la festa de la Castanyada a la nostra escola. 
Al llarg de la propera setmana l’alumnat de cicle inicial, cicle mitjà i cicle superior elaboraran unes galetes anomenades Salem Halloween Cookies amb la mestra d’anglès.

Per altra banda, el proper dimecres 30 d’octubre al matí l’alumnat d’educació infantil  amb la col·laboració de les àvies d’alumnes de l’escola, la Sra. Adelina Valls Barragan i la Sra. Rosita Bonilla Chavarria que formen part del projecte “Dóna talent” de l’EMD de Campredó, les mestres i una mare o pare de cada curs (segons torns establerts) faran els típics panellets. Després els portarem a coure al forn del poble. 

A la tarda, membres de l’Ajuntament ens torraran castanyes per tal de poder menjar-nos-les ben calentetes i torrades dintre les paperines que haurem elaborat a classe i a les 16:45h s’obrirà l’escola a les famílies i  l’AMPA ens repartirà xocolata calenta.

Per això necessitem que entre el dilluns i dimarts 28 i 29 d’octubre els vostres fills/es portin 5 castanyes (l’alumnat de P3, P4 i P5) i 10 castanyes l’alumnat de primària. Les castanyes les han de portar amb un tall fet per poder-les torrar dimecres.

El dimecres 30 d’octubre a la tarda, els alumnes que vulguin poden venir vestits de castanyers/es.

Salutacions,
La direcció

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada