LA NOSTRA ESCOLA

La nostra escola d'educació infantil i primària està ubicada a l’entrada del poble de Campredó, enmig d’un entorn natural immillorable, amb els Ports i el riu Ebre com a autèntics protagonistes i el Delta i les seves platges a poc més de 15 km.

Formem part de la Zer Mestral la qual a més a més inclou les escoles Divina Pastora, de Vinallop, i l'escola els Lligallos del Lligallo.


dilluns, 28 de gener del 2013

APADRINAMENT LECTOR

Avui hem iniciat una nova activitat a la nostra escola amb l'objectiu de fomentar l'hàbit i el gust per la lectura fent-ho de manera compartida entre l'alumnat del nostre centre. Concretament hi estan implicats l'alumnat de P5 i 1r i l'alumnat de 4t, 5è i 6è. En primer lloc, hem format a l'alumnat de 4t, 5è i 6è per a ser padrins/es, els quals després de superar una prova han rebut un certificat emès per la direcció del centre.




 Posteriorment hem celebrat un acte protocolari en el qual hem presentat a cada padrí/na el seu fillol/a i on han signat un contracte de compromís en el qual s'especifica la responsabilitat de compartir la lectura durant 1 hora setmanal sota la tutela del professorat. 



Paral·lelament, l'alumnat de P3-P4 rebrà una visita setmanal d'un alumne/a de 6è que els llegirà un conte.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada